Welkom!

Leuk dat u mee wilt doen met het Preventief Medisch Onderzoek bij Ardagh Group. Vul hieronder de onderdelen in om een account aan te maken. In de uitnodigingsbrief leest u waar u voor moet kiezen bij 'locatie' en 'afdeling'.

Het invullen van uw mobiele nummer is niet verplicht. Wanneer u uw mobiele nummer invult sturen wij u 24 uur voorafgaand aan het onderzoek een sms ter herinnering. Vanaf geboortejaar 1976 en ouder komt u ook in aanmerking voor een ECG. Wanneer de arts een evidente afwijking constateert neemt de arts op dit nummer contact met u op.

Daarnaast vragen wij u een aantal gegevens van uw werk aan te geven, zodat we een rapportage kunnen maken voor Ardagh Group. Het is belangrijk om te melden dat wij altijd een anonieme rapportage maken, die nooit te herleiden is naar u als individu. Dat betekent dat wij bij het opstellen van de rapportage alleen rapporteren over groepen die groter zijn dan 15 personen. Als u een functie bekleed die door minder dan 15 personen wordt uitgevoerd, dan worden er eerst functiegroepen gecombineerd voordat wij rapporteren. Zo is een resultaat nooit terug te herleiden naar een enkele functie of persoon.